Boliglisten.dk

  Kontakt kundeservice

  For at hjælpe dig hurtigst muligt, har du følgende 3 valgmuligheder:
 • Få hurtigt svar på dit spørgsmål i "Svar på hyppige spørgsmål"-sektionen
  Du kan oftest få et hurtigt og præcist svar på dit spørgsmål i "Svar på hyppige spørgsmål"-sektionen, hvor vi har samlet de hyppigst forekommende spørgsmål og giver svar på dem.
 • Jeg vil gerne sende jer en email. (Anbefalet)
  Nederst på denne side finder du en kontaktformular, som du kan bruge til at sende en mail direkte til kundeservice. Emails besvares så hurtigt som muligt - også uden for telefontid.
 • Jeg vil gerne ringe til jer.
  Har du spørgsmål vedr. en bestemt lejebolig, skal du tage kontakt direkte til udlejeren der kan besvare dine spørgsmål og fremvise lejeboligen. Hvis du har spørgsmål vedr. din bestilling eller andre spørgsmål omkring Boliglisten.dk, kan du ringe på tlf. 42 48 58 58 (Alle hverdage mellem kl. 11-15). Læg evt. dit navn og nummer, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt. Både under og uden for åbningstiden er du også meget velkommen til at sende en email til os via kontaktformularen længere nede på denne side. Emails besvares så hurtigt som muligt - også uden for telefontid.
 • Kontakt

  Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.
  Telefonnummeret du har bestilt abonnement med
  Din emailadresse
  Hvad drejer din henvendelse sig om?
  Send kopi af denne mail til min egen emailadresse.

  Boliglisten.dk drives af
  Pilestræde 40B København K
  Tlf. 42 48 58 58 (Åben hverdage ml. kl. 11-15. Vil du høre mere om en lejebolig, skal du ikke ringe på dette nummer, men tage kontakt til udlejeren, som du finder kontaktoplysninger til i annoncen.)
  CVR. [CNR NUMMER] (Dette er ikke et telefonnummer)


  Boliglisten.dk - © 2009-2019 - Kontakt kundeservice - Opsig abonnement